Горещи новини

РПГ „Никола Стойчев“ участва в Парад на професиите в Разлог

| 9:37
Гимназията представи богата кулинарна програма. Бяха подредени коктейлни маси, отрупани с всевъзможни кулинарни изкушения.Възпитаници на училището с голям ентусиазъм представиха утвърдените професии „ Икономист – информатик“ , „ Ресторантьор“ и „ Готвач“ със специалности „ Икономическа информатика“ , „ Организация на хотелиерството“ , „Производство на кулинарни изделия и напитки“.
Учениците на Професионалната гимназия представиха изкуството на кетъринга – съвкупност от интериор, хранене, обслужване, забавление. Изкуството да се създаде неповторима атмосфера за потребителя е същността на кетъринговото обслужване.
Гимназистите представиха кулинарна приказка , в която се акцентира актуалността на представените професии. Икономистите от гимназията демонстрираха своите възможности като бяха подготвили пъстроцветни рекламни брошури, описващи професиите, изучавани в училище.
Благодарение на отличната професионална подготовка, нашите ученици са предпочитани кадри в хотелиерския и ресторантьорския бизнес в района, както и в различни сфери на частния и държавния бизнес, IT компании, търговски фирми.
Шатрата на гимназията бе украсена и от дърво, което символизира развитието на училището. В неговата основа винаги ще бъдат учителите, които са опората на младото поколение , а клоните на дървото са учениците – настоящето и бъдещето.
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!