Горещи новини

РПГ „Никола Стойчев“ в Разлог взе участие в Национално състезание по хотелиерство и по анимация на Златни пясъци

| 10:00

В периода от 13. – 15 април 2022г. в хотел „International hotel casino & tower suites“, к.к. „Златни пясъци“ се проведе Национално състезание по хотелиерство и по анимация. То се организира от Министерството на образованието и науката, в партньорство с Асоциацията на училищата по ресторантьорство и хотелиерство в България и Българската хотелиерска и ресторантьорска организация.Разложка професионална гимназия „Никола Стойчев“ – гр. Разлог бе едно от училищата, които взеха участие в оспорваното състезание в категория „Най- добър млад хотелиер“. Гимназията бе достойно представена от Ивана Гюрова, ученичка от 11 „ а“ клас, специалност „ Организация на хотелиерството“, с ръководител г-жа Веселка Мунина.

Самото състезание се състои от практическо приложение на формирани в процеса на обучението знания и умения. Възпитаничката на гимназията бе оценявана по строги критерии: външен вид и униформено облекло, прецизност на изпълнение, оригиналност, новаторство,както и умения за презентиране на чужд език.

Ивана показа професионализъм като демонстрира отлични знания и умения в сферата на хотелиерството, научени по време на практическото си обучение в училище.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!