Горещи новини

РПГ „Никола Стойчев“ в Разлог взе участие в информационна кампания за популяризиране на дуалната система на обучение

-14:56-Razloginfo.com

РПГ „ Никола Стойчев“ – гр. Разлог взе участие в информационна кампания за популяризиране на дуалната система на обучение, в изпълнение на дейности по проект,,Подкрепа за дуалната система на обучение“ .

Кампанията стартира на 30 юли 2021г. с конферентна среща , на която присъстваха учители, родители и ученици . На срещата бяха представени целта на проекта и основните дейности- дейности в подкрепа на учениците, участващи в дуална система на обучение; дейности в подкрепа на работодателите;дейности в подкрепа на образователната система; дейности в подкрепа на родителите – целта е подобряване връзката ученик – училище- родител – работодател.

Вторият ден от информационната кампания РПГ „ Никола Стойчев“ представи пред обществеността и пред участниците в кампанията щанд с невероятен карвинг, с който събраха погледите на всички присъстващи. Гимназията бе представена от директора Васка Пенева, г-жа Веселка Мунина и г-жа Катя Попова.

Организирано бе и посещение на гимназията. Родители, ученици, както и учители от други гимназии бяха топло посрещнати от директора г-жа Васка Пенева, както и част от колектива на гимназията.Гостите разгледаха учебната база , запознаха се с условията за пълноценен учебен процес , а също така посетиха и училищния музей.
Тази учебна година РПГ „ Н. Стойчев“ участва и спечели проект за „ Подкрепа на дуалната система на обучение“, чрез който бяха закупени най- модерни и професионални уреди за оборудване на готварски и учебни работилници,учебни помагала и работно облекло на учениците. Гостите на гимназията посетиха кабинетите по готварство и ресторантьорство.

За всеки гост бе изработен подарък чаша, на която е изобразено логото на училището и на проекта. Г-жа Пенева сърдечно благодари на присъстващите за тяхното желание да посетят гимназията. Тя отправи пожелания за слънчево лято и успешно начало на следващата учебна година.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!