Горещи новини

Романтичен полет с балон завърши с аварийно кацане

| 11:43

Снимката е илюстративна
Романтичен полет с балон завършиха като истински кошмар. Преди няколко дни млада двойка решава да си подари незабравимо изживяване и да отпразнува по оригинален начин рожден ден. Всичко вървяло добре до момента, в който вятърът не се засилил и операторът на балона бил принуден да приземи аварийно летателното средство.Людмил Зарев, който е собственик на ферма наблизо, твърди, че балонът се е приземил в двора му с крави и това не се случвало за първи път.

„Кравите се уплашиха. Заради тези кацания имаме разправии от година и половина. Разговарях няколко пъти с момчетата. Те обещаха, че няма да кацат повече тук. Не съм бил агресивен, извиках полиция”, разказа мъжът.

Според оператора на балона обаче собственикът на фермата е проявил агресия.

„Кацнахме на черен път, за да презаредим гориво. Нямаше крави и хора. Мъжът дойде и ни нападна. Хвана ме, удари ме с няколко юмрука. Извади и нож и каза, че ще среже балона, ако го види още веднъж”, разказа той.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!