Горещи новини

Речникът на политиците: От „Да го д*хат бедните“ до „Бай х*й“

-20:05-Razloginfo.com

Последните години българският език претърпява метаморфоза не само сред обикновения човек, но и сред политиците.Началото бе поставено със скандалното изказване на Радан Кънев преди години в национален ефир. Евродепутатът от ДБ не се притесни да се обърне към лидера на най-голямата политическа сила в страната с „Бай х*й“.

След това нивото падна и в Народното събрание, най-голямата високата трибуна в държавата. Именно там Асен Василев, тогавашния вицепремиер и министър на финансите обяви „Да го д*хат“ бедните.

Друг представител на „демократите“ Манол Пейков също блесна с невероятен език от парламентарната трибуна. В изказване към лидера на „Възраждане“ Пейков заяви: „Имайте предвид, че ние също имаме богато въображение и винаги мога да ви назова „Коцето Късопи*ков“, имам предвид човек, който пише с къси букви. Въображението ми е безкрайно“, увери го Пейков.

Днес умнокрасивите се възмутиха от определението на Ваня Григорова: „Либералният ла*номет са публикуваните от опонентите ми фалшиви новини за мен“.

Представителната извадка от народа обаче мери с двоен аршин.

Източник: tribune.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!