Горещи новини

Рецидивисти нападнаха възрастен мъж и му откраднаха 19 хил. лв.

-19:56-Razloginfo.com

Мъже нападнаха възрастен мъж и му откраднаха близо 19 000 лева, съобщиха от МВР.На 23 октомври на пътя за видинското село Раковица автопатрул на „Гранична полиция“ е подал сигнал за спиране на автомобил.

В момента на спирането на превозното средство, оттам изскочили водачът и двама пътници и започнали да бягат, изхвърляйки банкноти встрани от пътя.

Те са задържани и в тях са открити 18 790 лева. Установена е самоличността на водача – 42-годишен мъж, който е излязъл преди няколко месеца от затвора, където е излежал присъда за грабеж, и неговите двама спътници – на 36 и 45 години, криминално проявени.

В рамките на разследването е установено, че задържаните са извършили грабеж в село Макреш. Те са нападнали в дома му възрастен мъж, заключили го и са откраднали парите му.

Тази сутрин той е успял да се освободи и да подаде сигнал в полицията. Уведомена е прокуратурата и по случая се води разследване.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!