Горещи новини

Ресторантьорите с акция „Свобода за бизнеса“

-19:48-Razloginfo.com

Двете браншови организации на заведенията – СЗБ и БАЗ заявиха, че спират протестните си действия. Оттам обясниха, че въпреки това остават във висока стачна готовност, а в Пловдив на 16 август ще се проведе последната демонстрация. Предупредителният залп беше даден, заявиха те.„А за да не си помисли някой, че сме се отказали, стартираме акция „#СВОБОДАЗАБИЗНЕСА“. „Свобода за бизнеса“ ще се изразява в поставянето на специално направени за целта плакати на витрините на обектите, както и чрез споделяне на постове в социалните мрежи. Целта – да покажем, както на държавните институции, така и на цялата общественост, че ще се борим докрай, за да защитим правото си на труд“, категорични са те.

Вчера РЗИ покани на среща ресторантьорите.

Припомняме, на 10 август директорът на РЗИ Данчо Пенчев каза, че ще има ограничаване на дейността на заведенията в София – заради увеличаване на болните от коронавирус.

По-късно заведенията обвиниха в геноцид служебното правителство.

На 11 август ресторантьорите излязоха на протест и поискаха оставката на Кацаров.

Източник: dartsnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!