Горещи новини

Ранени и загинали в САЩ след като кола се вряза в Коледен парад

-9:08-Razloginfo.com

Няколко души са загинали и поне 20 са били ранени след като шофьор на автомобил се вряза в празничен парад в Уакаша в американския щат Уисконсин.На пресконференция властите заявиха, че 11 възрастни и 12 деца са били транспортирани до болници. Няма информация колко са смъртните случаи. Не се знае дали случилото се е свързано с тероризъм, заявиха властите. Има задържан, но няма информация за мотива.

Знае се, че автомобилът се врязал в бариерите около коледния парад и след това в в самото събитие. От автомобила не е било стреляно. Стреляно е по автомобила от органите на реда. При стрелбата няма ранени гледащи или присъстващи на парада. Към момента районът е обезопасен.

Кметът на Уакаша Шон Райли нарече случилото се „травмираща ситуация.“ Шефът на полицията Дан Томпсън описа сцени на „хаос,“ при които някои от пострадалите са били транспонирани до болница от полицията, други от семейства.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!