Горещи новини

Разложка, чевръста кулинарка грабна 100 000лв. от Hell’s kitchen

-9:23-Razloginfo.com

Вторият сезон на кулинарното шоу Hell’s kitchen приключи. Големият победител в кулинарното шоу, който грабна 100-те хиляди лева и става част от екипа на шеф Ангелов, стана нахаканата Веселина Чилева, която е родом от Разлог, но до момента бе су-шеф в столичен ресторант. На финала тя се изправи в оспорвана битка срещу Никола Симеонов.

„Разочарован съм, че Чилева победи, но въпреки това й желая успех. Плувай октоподе напред“, каза пък Никола, който остана втори в голямата надпревара за стоте хиляди лева.

Снощи Чилева и Никола показаха изключителни готварски умения и хъс за победа. Двамата готвиха първите си авторски менюта и организираха кухните си с готвачи, които сами избраха и обучиха за решаващата финална резервация.Беше изключително важно гостите на пълния ресторант на Hell’s Kitchen да останат доволни от храната, тъй като шеф Ангелов предупреди, че ще вземе предвид и тяхното мнение преди окончателното си решения кой да грабне титлата „най-добър професионален готвач на България“ за 2019 г.

Честито на Веселина!

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!