Горещи новини

Разлог се окичи с двама нови зам.-кметове, скоро очаквайте и трети

-19:53-Razloginfo.com

Броени дни след полагане на клетвата им като общински съветници, инж. Гергана Костова поема като зам.-кмет ресор „Социални дейности“, а Христо Зайков става зам.-кмет по икономическите и правни въпроси.Инж. Гергана Костова има три висши образования: инж. магистър по “Екология”, магистър по “Психология” и магистър по “Финанси”, със специалност „Дизайнер“ от средното си образование. Тя живее в Разлог, омъжена от 20 години, с едно дете.

Христо Зайков е роден и израснал в Разлог, женен, с едно дете, Завършил е висше образование – бакалавърска степен по „Финанси – банково дело“ и магистърска степен по „Социално дело и застраховане“. През последните 15 години е работил като финансов директор.

Очаквайте скоро ново назначение. Името му все още не се огласява, но ние имаме неофициална информация, която засега ще запазим в тайна. Освен това в Банско са трима замове, няма пък Разлог да се излага, я!(б.р.)

Последвайте ни:

1 Comments

  1. ми тоя третия както се говори в Разлог е ебати и шматката..ако тоя стане зам.кмет ебати и градо,ебати и резиле..по проЗто момче от тоя няма в градо добре,че жена му го тика напред…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!