Горещи новини

Разлог е сред първите общини в България с електронен портал за плащане на сметки

| 16:37

Разлог е сред първите общини в България със собствен „Портал за плащане на общински наеми и такси“, услуга предназначена за погасяване на задължения по общински договори. С различни видове банкови карти, потребителите ще могат да плащат своите наеми бързо и удобно от всяка точка на света чрез телефон, таблет, лаптоп или друго дигитално устройство.Порталът може да бъде лесно открит на официалния сайт на Община Разлог- www.razlog.bg или с директен достъп на адрес: https://kasa.razlog.bg:15701/app/

В електронната система всеки потребител може да влезе чрез квалифициран електронен подпис /КЕП/ или чрез ПИК на НАП.
За идентификация с облачният КЕП на B-Trust или EvroTrust е необходимо първо да се инсталира мобилното приложение на една от двете програми за Android или iOS, а след това трябва да се премине и етап на идентификация. Освен за идентификация, облачният КЕП служи и за подписване на документи, предоставени чрез електронни административни услуги.

Облачният КЕП дава на потребителите същите възможности, каквито и стандартният КЕП, но се управлява много по-лесно и не изисква допълнителни средства като смарт карти и четци.

Чрез новосъздадената уеб каса, Общината продължава своя процес на дигитализация. Припомняме, че първата стъпка за улеснение на потребителите бе направена през пролетта, предоставяйки възможност за плащане на общински наеми чрез Easypay.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
error: Content is protected !!