Горещи новини

Разлог е домакин на осмия конгрес на Българския съюз по балнеология и спа туризъм

-13:47-Razloginfo.com

Разлог е домакин на осмия годишен конгрес на Българския съюз по балнеология и спа туризъм, който ​ще се проведе с участието на водещи специалисти и експерти от България и Европа в СПА и балнео сектора.Тазгодишната тема на форума е Мястото на здравния туризъм в Националния план за възстановяване и устойчивост на Република България.

Цялостната програма включва разглеждане и обсъждане на възможностите за възстановяване след COVID-19 в Медикъл Спа центровете в България.

По тази тема най-голямо внимание ще обърнат главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев и проф. Коста Костов – водещ специалист по белодробни болести.

Mаркетингът и дигитализацията в туризма също са от голямо значение, затова ще има бъде обърнато специално внимание.

Събитието ще се проведе при строго спазване на всички противоепидемични мерки срещу разпространението на COVID-19, като домакините изискват от всички участници да предоставят документ за ваксинация или документ за преболедуване.

На тези, които нямат такива, ще им бъдат направени на място безплатни антигенни тестове.

Източник: bansko.net

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!