Горещи новини

Разби ги! Първо място за Лилия Хаджистоянова на състезанието International Kidstrophy в Австрия

-21:27-Razloginfo.com
Австрийския ски център Altenmarkt-Zauchensee прие над 1000 състезатели от повече от 24 страни в традиционното състезание за деца International Kidstrophy.В състезанията взеха участие и най-добрите състезатели от Ски клуб „Юлен“ в категориите U10 и U12.
В гигантския слалом, който се проведе на финалната част от трасето за Световната купа, Лилия Хаджистоянова се класира на първо място при момичета U12.
Андрей Самарджийски се класира на първо място при момчета U10, втори се класира Йордан Стойчев. Няколко стотни разлика наредиха Рони Муса на трето място в категория U11, след състезателите на домакините от Австрия. Никола Балевски се класира на 14 място в същата категория само на 1.52 сек от водача.
Младите надежди на ски клуб „Юлен“, водени от своите треньори Георги Малчов и Атанас Ангелов, завоюваха две първи места, едно второ и едно трето място в едно от най-престижните детски състезания в Европа.
Последвайте ни:

1 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!