Горещи новини

Раждат се все повече деца със свръхспособности

| 21:33

Според известния психолог и биоенергетик Нанси Ан Тапе през последните години са се родили много деца, чиято аура не може да бъде вписана в нормалните стандарти.Психоложката е забелязала, че при много от новородените деца преобладава аура с цвят на индиго, която е характерна за деца с феноменални способности.

Аурата представлява биополето на човек и е показател за неговата жизнена сила. Тя може да бъде видяна само от много чувствителни хора. Цветовете на аурата са като цветовете на дъгата и всеки един от тях има специално значение.

Изследвания на специалисти са доказали, че телата на децата индиго излъчват от 3 222 000 до 11 350 000 херца електромагнитни вълни, които са 3 пъти по-високи от показателите на един обикновен човек.

Генетиката съобщава, че в човешкото ДНК се съдържат 64 кодона – единици генетична информация, зашифрована в молекулата на ДНК, като само 20 от тях работят постоянно. При децата индиго работят 32, а понякога и повече кордони.

Последните изследвания на учени са установили, че 70 от всеки 100 деца притежават аура в необикновения индигов цвят.

В главния мозък на феноменалните малчугани еднакво активно работят и двете полукълба, което им дава възможност за овладяване и използване на паранормални способности. Средният коефициент на интелигентност при децата Индиго е 130.

Освен това имунитетът при тази раса е почти съвършен. В историята са регистрирани случаи на деца със свръхспособности, които се самоизлекували от СПИН.

Към новородените феноменални деца спадат и 5-6-месечни бебета, които могат да привлекат с поглед играчка от най-далечния ъгъл на стаята, а после да я върнат обратно на мястото ѝ.

В други случай деца на 3-4 години споделяли, че общуват с ангели или разказвали за свой предишен живот.

Сред малчуганите могат да бъдат намерени и такива, които четат мисли, виждат през стени или огъват алуминиеви лъжици само с поглед.

Много от съвременните специалисти, които изучават тези деца, твърдят, че те са посланици на Бог и са свързани с края на света.

Източник: sanovnik.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!