Горещи новини

Радо Сарафов е със скъсан менискус след агресията срещу него от жандармерист

-11:20-Razloginfo.com

Вчера на страницата си във Фейсбук ковачът заяви:„Здравейте, приятели! Днес приключих с всички медицински прегледи и становища. След силни болки в коляното се наложи и преглед при травматолог в гр. София, който установи, че имам оток в коляното и скъсан менискус, и веднага насрочи операция за 31. 01. 2022 г. Заключението на съдебен лекар е: Отоци в коляното и ПРЯСНО скъсан менискус вследствие на силен ритник във външната част на коляното. Становището е изключително дълго и в него са описани абсолютно всички травми и показатели от изследвания, които няма смисъл в момента да описвам.

Най-важното в този случай е: Средна телесна повреда! Ако този човек все още не е осъзнал какво е направил, е време да разбере, че буквално върза ръцете на един човек, който си изкарва прехраната с къртовски труд, за неопределен период от време. Изключително много хора ми звънят по цял ден да ме питат дали ще има протест, или не. Публично го заявявам, че нито протести ще се правят, нито каквото и да е, защото моят начин за решаване на проблеми е друг. В момента тече изключително активно разследване от страна на следствен отдел и от страна на прокуратурата, с които съм в постоянен контакт, и имам пълното уверение, че нищо няма да остане скрито.

Аз знам кой се изгаври с мен, но искам той сам да събере смелост, така както го направи, докато беше с униформата, и да застане публично с лицето си. Не ме интересува дали е семеен и как ще се изхранва, и ще го преследвам по всяка точка от закона, докато не си получи заслуженото, защото сега никой мен не ме пита как ще работя, нито как ще си плащам операцията, нито как ще си плащам рехабилитацията, нито как ще си изплащам личните и фирмени кредити, докато обикалям по болниците, нито дали някога ще забравя това унижение. Да не говорим, че ако не се оправя бързо, може да закъснеем със сроковете, които имаме по договори с наши клиенти”.

Това, че е установен скъсан менискус и предстои операция преквалифицира обвинението и от лека телесна повреда ще се образува дело за причинена средна телесна повреда.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!