Горещи новини

Радослав Попов: С Пирин се целим възможно най-високо в класирането

-11:08-Razloginfo.com

Посрещачът Радослав Попов се завърна в родния си клуб Пирин (Разлог), от където тръгна спортната му кариера. През последните няколко сезона Попов бе капитан на Монтана, но реши да смени посоката с цел да помогне на родния си клуб за по-добро класиране в efbet Супер Волей, но и да излезе от зоната си на комфорт, която е създал за тези години.Ето какво още сподели пред BGvolleyball.com Ради Попов:

„Реших да сменя клуба и да се завърна в Пирин, на първо място, от семейна гледна точка – да бъде по-спокойна среда и място, където да не ограничавам контактите на семейството ми, било то работна среда, или развлекателна. Втората причина е, че като съм вкъщи, мога да действам по доста повече неща и задачи, които не са затворени в рамка – волейбол. А също така, Пирин е клуб, който е неудобен за първенците и създава проблеми.“

„В Монтана прекарах прекрасни четири години с много добри клубни резултати, но и дългото оставане на едно място предизвиква един комфорт и едно привикване към една среда, което от една страна помага, но от друга успива стремежа към развитие, постигане на резултати и подобряването на различни качества“, каза още асът.

„Амбициите са да се създаде един колектив, чрез който да изпитваме задоволство от играта и тренировъчния процес – да не се смята нещо като задължение и да стигнем възможно най-високо в класирането“, завърши Попов.

Източник: bgvolleyball.com

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!