Горещи новини

Радослав Попов: Направихме един добър сезон

-8:26-Razloginfo.com

Пирин (Разлог) отстъпи на Левски София с 0:3 гейма, в третия решителен мач между двата тим от ¼-финалите на ефбет Супер Волей. Така волейболистите на Разлог загубиха серията с 1:2 успеха и отпадат от по-нататъшната борба.Капитанът на Пирин Радослав Попов говори след мача

“В първия гейм имахме нашите възможности и нещата можеха да имат различен развой. Ако го бяхме взели, щеше да е различно. Но съперникът показа класата си. Притежава и широчина в състава си, когато на някой не му се получи, влиза друг и играе добре. Смятам, че Левски продължава напред заслужено.

Според мен проблемът, който имахме, беше съвсем физически. Психически главите ни бяха чисти, но физиката е 50% от самия спорт. Това е нещо, което влияе. Също и дъблочината на състава. Видяхмете и първия мач тук – когато изкарахме някои от сините състезатели, влизат момчета и показват игра.

Пренавиване не мога да кажа, че е имало. Мачът в Разлог, където победихме с 3-0, беше като една чернова как реално ние играхме през целия сезон. Направихме доста добри игри, срещу силни съперници, с по-голям бюджет. Можем да извлечем само позитивни неща от тази серия. Нямаше напрежние, тъй като поставаените цели пред отбора не можем да ги сравним с тези на Дея, Нефтохимик и др. Това е максимумът, който можехме да направим в цялата серия.

Не мисля, че щеше да има разлика ако бяхме завършили на 5-то или 6-то място в редовния сезон. Първите осем бяха с много изравнени сили. Много са близки нещата, не както предишните години.

Пирин направи един много добър сезон и има какво да надградим. Ръководстото ще си направи изводите и продължаваме напред. Плановете ми за близките ми години са да съм в Пирин и да съм у дома.”

Източник: bgvolleyball.com

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!