Горещи новини

Пъстър микробус с кулинарни изненади ще се движи по улиците на Банско утре

-10:12-Razloginfo.com

Това е Пътуващата кулинарна трудова борса, в която се включили ученици от Гимназията по туризъм „Алеко Константинов“ и децата, младежите и възрастните от Дневен център „Здравец“.В продължение на половин година те се обучаваха на умения в готварството, представянето на храна и ресторантьорството. Обменяха идеи, опит и емоции както в учебната кухня на професионалната гимназия, така и в мини-кухнята на дневния център. Браха ароматни билки, правиха домашно сладко и класически български туршии.

Те ще представят своите кулинарни изненади пред бъдещи работодатели, ще споделят с тях мечтите си за бъдещето и своята професионална реализация. Пътуващата кухня на приятелството ще стигне и до Център за настаняване в село Места, за да зарадва хората там с домашно сладко, домашни курабии, чай от лековити билки и още куп кулинарни изненади, приготвени от децата, гимназистите и възрастните.

Пътуващата кулинарна трудова борса показва възможностите за реализация на хората с интелектуални затруднения.

Източник: agencia.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!