Горещи новини

Първо изявление на кандидат-депутата от Разлог Петър Кулин след изборите

| 10:27

„При 100% протоколи в градските секции на Разлог, 1111 за Продължаваме промяната срещу 1102 за Герб!!! Макар и с малко, този резултат, тази малка победа, ме кара да съм горд с моите съграждани и приятели! Благодаря ви на всички, които подкрепихте промяната, тя не е невъзможна!“, обобщи кандидат-депутатът.Ето какво каза още г-н Кулин:

Побеждаваме и в секциите в Елешница, повече от Герб имаме и в една от секциите на Баня! Искам да споделя няколко щриха от тази предизборна кампания! Още снощи благодарих на всички членове на СИК от нашата квота! Особено на най-младите председатели на СИК Dani Kostova , Nikolay Karamfilov, Марио Бонков ,Donika Terzieva, Maria Stoyancheva !!!

Последните дни, преди изборите, обаче, имаше ситуации, които искам да споделя и да се замислим, до кога ще я караме така!? Повече от десет души членове на СИК, след не много учтиви обаждания или срещи се отказаха или внезапно се „разболяха“ или пък „спешно заминаха за чужбина“. Разбирам ги и не се сърдя! Не разбирам обаче хората, които им подсказаха да направят така! Имаше хора, които заявяваха, ще гласуваме за теб, ама няма да можем да дойдем на среща с теб, че ни наблюдават! И тях разбирам, но не разбирам наблюдаващите! Горният резултат е показателен, парите не винаги са решаващи!

Постарах се да водя до определена степен и екологично чиста кампания, от партията имах 50 плаката с нашата листа, други 50 заплатих лично и заедно с жена ми окачихме на места, които бяха определени в заповедта! Малкото, които са разлепени на трафопостове, ще бъдат изчистени лично от мен до края на седмицата! Ще ми е любопитно, дали някои друг от колегите кандидати ще чегърта със шпатула!? Вижте на какво заприличаха града и селата!

Що се отнася до общите резултати, да Герб печели, но аз съм щастлив, че водих кампания, толерантна, без нападки, подпомогнат от няколко приятеля и съмишленици, с минимални средства, но максимални усилия за срещи и разговори с хората!

А дали да гласувате в бъдеще, и дали има контролиран вот и дали си струва, дори да гласуваш за да може после да псуваш-вижте само резултатите в трите ромски секции!? Погледнете и резултатът от подвижната секция в която гласуват основно жителите на дома за стари хора с физически затруднения те са около 21-22 на брой с право на глас, а общо гласуващите в секцията са 35. Познайте партията „победител“ с колко гласа печели!

Благодаря още веднъж на всички, които упражнихте правото си на глас, независимо за кого сте гласували стига вотът ви да е бил свободен, а не стимулиран!

Нашата листа излъчи двама народни представители-като бройка са малко, но като качества Андрей Гюров и Владимир Табутов бяха сред най-умните, най-активните законодатели, сигурен съм, че и в новото народно събрание ще е така! А аз, обещавам, ще бъда естествената връзка между гражданите на Разлог и тях двамата!

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!