Горещи новини

Първокласници озариха с усмивка училищния двор на СУ „Свети свети Кирил и Методий“ – Якоруда

-18:38-Razloginfo.com

Днес, 07.10. 2021 г., първокласници озариха с огромна усмивка училищния двор на СУ „Свети свети Кирил и Методий“ – Якоруда. По този начин малките ученици отпразнуваха Световния ден на усмивката, който  по традиция се отбелязва в първия петък на октомври.Учениците от I а и  I б  клас, хванати за ръце, изобразиха голяма усмивка, която е израз на правото на всяко дете да има усмихнато и щастливо детство. Те получиха и по едно усмихнато личице от представителите на Ученическия съвет в училището.

Автор на популярното усмихнато жълто личице, основен символ на Световния ден на усмивката, е американският график Харви Бел.

Днес усмихнатото лице е един от популярните емотикони не само в интернет, но и навсякъде в нашия живот, a  денят да бъде  „посветен на доброто настроение и добрите дела” и да преминава под мотото: “Направи добро. Помогни на някого да се усмихне”.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!