Горещи новини

Първи работни срещи на младшите посланици на Европейския парламент в СУ „Братя Каназиреви“

| 9:14

След проведения конкурс в училището посланик на Европарламента избраните 20 младши посланици от 8. до 11. клас проведоха последователно две работни срещи на 3 и 6 декември 2021 година в платформата Teams.Под ръководството на старшите посланици Соня Крънчева и Лиляна Джолева учениците се запознаха с основните цели на програмата и приеха план за дейностите, които ще реализират в рамките на учебната 2021/2022 година.

Бяха обсъдени различни идеи за осъществяването на обучението по гражданско образование, както и идеи за популяризиране на европолитиките сред училищната общност. В подкрепа на посланиците се присъедини и учителят по философия и гражданско образование госпожа Милена Кандева.

Беше създадена фейсбук страница, на която да бъдат отразявани дейностите, както и отделна секция в училищния уебсайт, чрез която да се информират всички за реализираните инициативи.

Младшите посланици споделиха идеите си за свое отличително лого и си разпределиха персонално задачите по организирането на изложба, посветена на личности, защитаващи човешките права, както и за ролевата игра „Избори за Европарламент“.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
error: Content is protected !!