Горещи новини

Първият магазин на BILLA в Банско отвори врати

-18:08-Razloginfo.com

Вчера отвори врати първият магазин на BILLA в град Банско, разположен на ул. „Цар Симеон“ №28. Филиалът посрещна нетърпеливите си посетители още в началото на деня, а в късния следобед ги изненада с празнична програма.Официални гости от Община Банско, сред които зам.-кметът – Стойчо Баненски, както и представители на Борда на Директорите на BILLA България прерязаха лентата пред новия търговски обект, който разкрива 25 работни места в града. Със специално подготвени за повода традиционни изпълнения в програмата се включиха Танцова формация „Бански фукли“ и Мъжка фолклорна група „Банскалии“, а празнична заря зарадва жителите и гости на града, като част от изненадите в деня на откриването.

Зам.-кметът на Община Банско поздрави екипа на BILLA България по случай тържествения повод: „Днес е много специален ден – поставяме основите на стабилно бъдещо сътрудничество с нов доверен партньор, в лицето на BILLA България. С годините, нашият град си сътрудничи с редица бизнеси в региона. Убедени сме, че това откриването на магазина BILLA Банско, което празнуваме днес, е още една стъпка в посока съвместното ни развитие.“

Новооткритият обект предлага на своите посетители разнообразие от над 7600 висококачествени продукти на достъпна цена, сред които свежи български плодове и зеленчуци, отгледани по програмата BILLA Градини, прясно българско месо от „Българска ферма“ и богат асортимент от предложения от собствените марки – Clever, BILLA, BILLA Premium и BILLA Bio. За любителите на пивото в магазина е обособен и специален кът за жива бира, който ще ги зарадва с отличен вкус.

В допълнение към богатия асортимент, обектът се грижи и за осигуряването на максимален комфорт за посетителите. Той е оборудван с високотехнологични нововъведения, с които да превърне пазаруването в истинско преживяване за своите гости. 4 иновативни каси на самообслужване ще обезпечат по-бързото и удобно пазаруване. Те дават възможност на клиентите лесно и самостоятелно да проследят и заплатят своята сметка, спазвайки всички мерки за безопасност и необходимата дистанция. Електронни етикети предоставят пълна информация за всеки артикул – върху дигитален дисплей е изписана неговата цена, грамаж произход и производител. Филиалът разполага и с висок клас енергоспестяващи хладилни витрини и LED осветление, които съдействат за оптимизиране на използваните ресурси.

„Откриването на търговски обект в Банско бе мечта за нас и днес тази мечта е вече факт. Инвестирахме над 3 250 000 лева, за да осигурим на жителите и гостите на този неповторим зимен курорт, място за пазаруване, което посреща и най-високите очаквания по отношение на комфорт, асортимент и иновации,“ сподели Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България.

Посетителите на 139-ия магазин на BILLA, разположен в град Банско, могат да се възползват от редица атрактивни хранителни и нехранителни продукти, представени в специалната брошура на веригата, по случай откриването на новата локация. Те са допълнени и от разнообразие от празнични предложения, които ще направят предстоящите празници още по-светли и специални.

Източник: standartnews.com

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!