Горещи новини

Първият в Пиринско Coworking-център е в Банско

-15:30-Razloginfo.com

Нестуорк осигурява работно място в Банско. Тъкмо в центъра на курорта, стара сграда е преобразена в работното място- мечта за всеки, на когото му се работи.В Нестуорк можете да намерите индивидуално работно място, отделни офис пространства и общи части, които създават усещане за комфорт и уют като у дома. Nestwork предлага няколко пространства в coworking, където можете да изберете собствено работно пространство и да персонализирате според вашите предпочитания. С денонощен достъп, охрана, освежаващи напитки.

Удобното място за работа с всички екстри е на абсолютно конкурентни цени. Работно място в Банско можеш да наемеш за ден, месец, година… Можеш да ползваш всичко, според нуждите на твоята работа. Ако има необходимост от специално оборудване, екипът на Нестуорк е в готовност да допълни коуъркинг мястото, по твой размер и потребност за да си свършите работата качествено. А те си вършат своята работа: Проектират и изграждат коуъркинг офиси, съобразени с нуждите на растящите екипи. Без значение какъвто размер е вашият екип, ние имаме решение. От единични споделени коуъркинг пространства до офис работни пространства.

И защото мястото не е без значение, Нестуорк е точно в центъра, в града под Тодорка. С изглед към планината Пирин, на пешеходно разстояние от училище и детска градина, детски и спортни площадки, фитнес, механа… В Стария град в Банско, ул. Цар Симеон № 52.

Запази си място за работа ТУК, по най-лесния начин, през чат, може да попитате за всичко в Нестуорк в Банско.

Източник: agencia.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!