Горещи новини

Пухкавите дрехи отново на мода през тази зима

-16:57-Razloginfo.com

Повечето отдалече приличат на изработени от овча кожа, но са от полар.Най-топлите палта са прави и дълги. Повечето са в светли цветове – бяло, бежово, пепел от рози.

За да не приличате на плюшено мече, може да заложите на късо палто. Кройката му е като на сако – с ревери, големи външни джобове и затваряне с три копчета. Много търсени са и якетата.

През по-топлите дни носете дълго пухкаво елече, под което сложете дебел пуловер с качулка. И вкъщи ще се чувствате комфортно, ако наметнете такъв елек. По-добре цветовете му да са ярки, за да изглеждате свежо от сутрин до вечер.

За жените дизайнерите предлагат и суитшърти. Повечето модели в кафявата гама се затварят с ципове по цялата дължина на предницата.

Смятате ли, че ще изглеждате пълни, ако следвате тази мода, може да влезете в тренда само с яка, чанта, шал или шапка от пухкава материя.

Източник: popantofi.com

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!