Горещи новини

Путин нарече идиоти онези, които се опитват да оказват натиск върху Русия

-18:05-Razloginfo.com

Русия от външен натиск винаги показва голямо единство и тези, които проявяват агресия срещу Русия, са идиоти, каза президентът Владимир Путин на заседание на Съвета по междуетнически отношения, съобщиха руските СМИ.Хората, които се ръководят от своите неоколониални идеи, са идиоти и в конкуренцията на идиотите те ще заемат второ място. Защо второ? Да, защото са кръгли идиоти. Те не разбират, че в условията на външна агресия и външен натиск ние само укрепваме нашия многонационален народ „, каза Путин.

По-рано през деня Путин обвини противниците на Русия, че се опитват да създадат миграционни проблеми в страната. Руският лидер каза още, че културното и национално многообразие на Русия не е нейната слабост, както смятат неприятелските държави, а нейната сила. Путин нарече многонационалността основа за консолидацията на руския народ.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!