Горещи новини

Путин заплаши директно Европа с удари

-20:33-Razloginfo.com

Владимир Путин заплаши директно европейците, говорещи за възможността за удари по територията на Руската федерация.Той говори за „малките размери на техните страни и високата гъстота на населението“. Руският държавен глава посъветва да се отчита този фактор, когато се правят подобни изявления.

„Представителите на страните от НАТО, особено в Европа, особено в малките страни – те по принцип трябва да са наясно с какво си играят. Те трябва да помнят, че това обикновено са държави с малки територии с много гъсто население. И това е фактор, който те трябва да имат предвид, преди да говорят за удари дълбоко в руската територия“, подчерта Путин.

Царят на Кремъл заяви, че Украйна трябва да проведе президентски избори след изтичането на 5-годишния мандат на Володимир Зеленски. Извънредното положение в нападнатата държава не позволи такива.

Руският президент използва това като повод да отрече легитимността на Зеленски. Според Путин, към момента, парламентът е единствената легитимна власт в Украйна и неговият председател трябва да получи президентски правомощия.

Източник: marica.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!