Горещи новини

Путин готви втора война срещу Украйна

-17:39-Razloginfo.com

Руският диктатор Владимир Путин готви втора украинска война за 2027 г. Това изявление направи бившият съветник на канцеларията на президента на Украйна Олексий Арестович, предаде УНИАН.„Руснаците водят дискусия как точно ще я загубят (настоящата), като задържат част от територията или като я загубят. По принцип дори вторият вариант ги устройва… Руснаците са готови да сложат край на войната. Готови са и за това. Няма да има дълга война. Ще им трябва пробив, мирна пауза за премахване на санкциите и превъоръжаване“, каза той.

Според Арестович те започват да изграждат военна машина, която трябва да може да решава задачи на политическото ръководство: „Надеждата им е да я построят някъде до 2026 година. Не вярвам в това, дали ще се получи е голям въпрос. Но това, което се готви, е неизбежно. Москва готви отмъщение за 2027-2028 г.“, заяви Арестович.

На 21 април президентът на Украйна Володимир Зеленски, след редовно заседание на Щаба на Върховния главнокомандващ, каза, че украинските военни знаят за всички планове на врага в предстоящия период. По-рано Зеленски заяви, че бъдещето на Украйна е свързано с НАТО.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!