Горещи новини

Пуснаха на свобода ученици, убивали жестоко кучета в Белица

-21:06-Razloginfo.com

Полиция и прокуратура проверява клип, на който са снимани кучешки боеве в ромската махала в Белица. Видеата са снимани от 16-годишни момчета и са пуснати в социалните мрежи.Двамата ученици са извикани за разпити и освободени.

Видеата са зловещи, като се вижда куче, което се нахвърля върху друго, което явно е бездомно. В друг клип пък младеж убива с удар с дърво куче. Според служителя по Обществения ред в община Белица Адил Иброшев участниците са двамата 16-годишни и 34-годишен мъж от махалата. Общината ще направи проверка, за да се види дали кучетата са регистрирани.

„На едно от видеата са ме снимали, но нямам нищо общо. Въобще не става въпрос за някакви организирани кучешки боеве, беше случайно. Разхождах моето куче и то се сдърпа с кучетата на момчетата, аз ги разтървах“, обясни 34-годишният Георги.

В Белица се говори, че едно от 16-годишните момчета редовно насъсквало кучето си срещу бездомни кучета и снимало с телефона си. „Не става въпрос за класически кучешки боеве на специални породи, предварително организирани, с десетки участници и със залог пари. Това момче насъсква кучето си срещу други, което е не по-малко отвратително и трябва да бъде наказано“, коментират в Белица.

Източник: marica.bg

Последвайте ни:

1 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!