Горещи новини

Проучване: Ревящият ауспух показва психични проблеми

-16:32-Razloginfo.com

Проучване, проведено от Западния университет в Онтарио, установи, че собствениците на автомобили с модифицирани изпускателни системи са склонни към садизъм и определено имат психични проблеми.

Оказва се, че желанието за инсталиране на шумен ауспух възниква у хора, които обичат да създават проблеми на другите. Проучването получава провокативното заглавие „Желанието да се инсталира шумен ауспух е присъщо на хора с високи резултати за психопатия и садизъм“.Анализът е поръчан от професор Джули Ейткен Шърмър от Лондон, която се чуди защо някои хора харесват шумните коли. Изследователската група включва 529 студента, които са запитани дали смятат, че шумните коли са готини, дали гледат на колите си като на продължение на себе си и дали биха модифицирали колите си, за да направят ауспуха по-шумен.

След това на всеки участник е направено кратко проучване на личността, за да се оцени склонността към проява на агресия, психопатия, нарцисизъм и манипулативност. Оказва се, че тези черти често се появяват в отговорите положително на въпроса дали са склонни да монтират шумен ауспух на колата си.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!