Горещи новини

Протест срещу COVID мерките и ваксините

-13:57-Razloginfo.com

Протест срещу COVID мерките и ваксините ще се проведе днес в София. Ще бъде организирано шествие под наслов „НЕ можеш да експериментираш с МЕН! НЕ МОЖЕШ да ме лишиш от ПРАВА!“, което ще започне в 16.30 ч. пред НДК. Очаква се да се слее в голям митинг пред Народното събрание, става ясно от организираното във фейсбук събитие.Инициатори са няколко граждански организации, които и при настъпване на пандемията протестираха срещу ограничителните мерки и носенето на маски.

Те твърдят, че има опит да се прави експеримент и да се налага ваксинацията.

„Никой няма право да лишава лекари, учители, шофьори, ресторантьори от правото им на професия, ако не изпълнят условията за участие в експерименти със собственото им тяло!“, настояват протестиращите.

А на фона на антиваксърството у нас бяха регистрирани 451 нови случая на коронавирус, установени в неделя, при направени 7 695 теста, показват данните на Единния информационен портал към полунощ. Положителните проби са 5,9 процента от изследваните.

Източник: dartsnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!