Горещи новини

Протест срещу принудителната ваксинация: Ние сме хора, а не добитък

-10:06-Razloginfo.com

По подобие и на други страни, българи излизат на протест за правото на личен избор дали да се ваксинираш или не от коронавирус.

Протестът е насрочен в 18:30ч. пред Министерството на здравеопазването и се очаква да прерасне в шествие до президентството.

Демонстрацията под наслов „За правото на личен избор дали да се ваксинираш“ се организира от организацията „Обединени родители“, съставена от над 17 формални и неформални родителски и граждански формации.Имунизация не е равно на ваксинация! Свобода от правителствена принуда, искат организаторите на протеста и зоват да се прави пазлика между имунизация и принудителна ваксинация.

Ето и техните мотиви:

„Много е важно да знаем, че Истинският проблем е не само Ваксинацията, а, че липсата на такава те лишава от право на труд, образование, здравоопазване и социален живот.

Важно е да не забравяме, че тези права са гарантирани от Конституцията на РБ.

Всички конспиративни теории, свързани с ковид 19, се оказаха верни. Миналата година по това време срещнахме подигравки защо протестираме срещу несъществуваща ваксина, само година по-късно правителството се опитва насила да ваксинира всички с набързо създадени инжекционни разтвори. Няма да го позволим, защото :

– Това нарушава Конституцията, хартата за правата на човека и се опитва да наруши и конвенцията за правата на детето.

– Ваксинирането е ДОБРОВОЛНО, но правителството всячески се опитва да го направи ДОБРОЗОРНО!

– Нашето тяло е наша отговорност

– Медицинският фашизъм няма нищо общо с благото на обществото, колкото и да се опитват да ни убедят в обратното.

Ние сме хора, а не добитък. Няма никакво правно или друго основните човек да бъде притискан и насила ограничаван в правата си, защото не желае да се ваксинира. Дали да се ваксинираме е НАШ ЛИЧЕН ИЗБОР и така ще си остане!

Свободата на човека и личността е най-важното условие за едно демократично общество. Принудата под всякаква форма не е демокрация, нали?“

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!