Горещи новини

Промо код за SuperHosting.BG

-9:21-Razloginfo.com

Промо-кодовете за отстъпка към различните хостинг компании и техните услуги винаги са приветствани с голяма радост от страна на собствениците на сайтове и клиентите на съответните провайдери. В следващите редове, бихме искали да Ви запознаем с един такъв промо-код за отстъпка promo2023 при използване на услугите на Superhosting.bg.С какво ми помага промо-кодът от Superhosting.bg
Това е буквено-цифрова комбинация, след въвеждането на която, Вие получавате определен процент отстъпка от общата цена, която трябва да платите. За да е валиден този бонус, той трябва да бъде издаден от самия доставчик на услугите и в системата на компанията да е предвидена опция за неговото използване. В случая, Superhosting.bg предлага такъв бонус за отстъпка и той е напълно валиден за приложение. Как обаче да го използвате, кой е той и какъв процент ще спестите от общата сметка за плащане? На тези и още интересни въпроси ще отговорим по-долу, така че продължете с четенето.

Какъв е промо-кодът
За да се възползвате от отстъпката на хостинг компанията, в полето за въвеждане на специалния код, трябва да напишете promo2023. Тази комбинация ще Ви позволи да спестите от общата сметка за плащане към компанията и по този начин ще започнете новата 2023 г. със спестени пари, които можете да използвате за нещо друго. Кодът е абсолютно валиден и приложим само веднъж при всяко плащане. Тоест, ако имате да направите две или повече плащания, на всеки един от тях, Вие можете да приложите тази отстъпка.

Каква е отстъпката
Намалението на общата цена за плащане е в размер на 10% от стойността, което означава, че ако плащанията са Ви на годишна база и сумата е по-голяма, то Вие можете да спестите значителна част от нея. Това е особено полезно, ако използвате няколко услуги на Superhosting.bg и се налага да плащате всяка от тях. Доста полезно, също би могло да бъде при поддръжката на клиентски профили, при които на всеки от тях бихте могли да приложите промо кода promo2023.

Колко време е валиден
Валидността на промо кода се определя от Superhosting.bg и тя може да бъде прекратена по всяко едно време, но към момента на писане на статията, той е безсрочен. Това означава, че не само тази година можете да получите отстъпка от 10%, но и следващата и по следващата и т.н. Ето как всъщност, цената за Вас е всеки път по-ниска от тази на останалите клиенти на компанията. Това може да стане, само чрез правилното използване на буквено-цифровата комбинация promo2023.

Мога ли да го споделям с приятели и клиенти
Разбира се, този промо код може да се разпространява неограничено и чрез него можете да помогнете на Ваши клиенти, приятели и познати да намалят задълженията си към Superhosting.bg с цели 10%. Разпространението най-често се случва чрез социалните мрежи, като YouTube, Instagram, Facebook, TikTok и т.н. Без значение дали имате профил с много приятели или поддържате цяла страница с множество последователи, които биха имали интерес към тази отстъпка, бихте могли да им помогнете да я получат.

За кои услуги на Superhosting.bg е валиден
Промоционалният код е валиден за всички предлагани от хостинг компанията услуги, включително:

Хостинг;

Домейн;

Онлайн магазин.

Разбира се, съществува пълна вероятно тези привилегии за някои от услугите, по една или друга причина, да бъдат отменени, но към момента на написване на тази статия, те са валидни за всички услуги от списъка. Как да проверите дали работи промоционалната комбинация? Вижте по-долу!

В кои случаи е валиден
Промо кодът promo2023 с 10% отстъпка е валиден както при преподновяване на съществуваща услуга, така и при регистрацията на нова. Това означава, че в който и от случаите да решите да използвате продуктите на компанията, Вие можете да се възползвате от съответното намаление. Това е и поредното доказателство, в подкрепа на твърдението на компанията, че дава повече на своите клиенти, отколкото заплащат. Тоест, избирайки Superhosting.bg и нейните продукти, Вие директно получавате привилегии, като:

Безплатна, денонощна и изключително бърза в отговорите си клиентска поддръжка;

Високо ниво на сигурност и надеждност на сайтовете, разположени на сървърите на компанията;

Възползвайте се от цялостната защита на инфраструктурата от DDoS хакерски атаки;

Отлично съотношение между полученото качество на продуктите и заплатената от Вас цена;

30 дни гаранция за функционирането и изправността на всички използвани от Вас фирмени продукти и услуги.

Как да приложите настоящия промо код
От приложението на promo2023 можете да се възползвате на етапа на плащане за съответната услуга. Тоест, както вече стана ясно, без значение дали в момента правите покупка на нов продукт или преподновявате абонамента си за настоящ такъв, на етапа на плащане, трябва да откриете полето за въвеждане на промоционалната комбинация и да я въведете, натискайки бутон “Приложи”. Така крайната сума автоматично ще бъде преизчислена от системата и отстъпката ще бъде приложена. Успех!

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!