Горещи новини

Прокурори, следователи и съдебни служители на протест заради атентата срещу Гешев

-19:46-Razloginfo.com

Магистратите и служители от прокуратурата и следствието ще демонстрират от 11 часа във вторникПрокурори, следователи и съдебни служители излизат на протест пред съдебните палати в цялата страна заради атентата срещу Иван Гешев утре в 11 часа.

Още в понеделник следобед, докато информацията за неуспешното покушение срещу Иван Гешев светкавично обиколи медиите, магистрати спонтанно са решили да изразят своята непримиримост срещу невижданата по своята дързост и размери атака срещу правосъдието и националната сигурност.

Магистратите и служители от прокуратурата и следствието ще демонстрират от 11 часа във вторник, както в подкрепа на главния прокурор, а така също и за да покажат своята единност срещу опитите да бъдат сплашени, както мнозина от тях са разчели неуспешния атентат срещу Гешев.

Прокурорите били решени, че повече няма да търпят да са обект на непрестанни атаки от страна на политици, икономически кръгове и адвокатските среди.

Източник: dnesplus.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!