Горещи новини

Прокуратурата в Разлог предаде на съд обвиняем за влизане в чужд имот и отправяне на закана за убийство

-14:55-Razloginfo.com

Териториално отделение – Разлог при Районна прокуратура – Благоевград е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу 29-годишния Б.И., привлечен към наказателна отговорност за извършени от него престъпления по чл. 170, ал. 2, вр. ал. 1 и по чл. 144, ал. 3, вр. ал. 1 от НК – влизане в чуждо жилище и закана с убийство.

Около 01,00 часа през нощта на 01.11.2020 г. обвиняемият Б.И. влязъл в двора на семейство М. Бил в пияно състояние, носел метална тръба и малка секира. Имал намерение да нанесе побой на стопанина на имота – Д.М., с когото бил във влошени отношения заради инцидент в миналото.Обвиняемият бил забелязан от съпругата на Д.М., която излязла навън. Той блъснал жената, вследствие на което тя паднала. Нападателят продължил към къщата, като нанесъл удари с тръбата и с тъпата страна на брадвата на стопанина и сина му. Напускайки чуждия имот, отправил закана за убийство.

Предстои делото да продължи в съда.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!