Горещи новини

Продължава разследването на смъртта на 17-годишното момиче от Гърмен

| 10:25

Продължава разследването на смъртта на младото момиче от Гърмен, което в събота вечерта беше прегазено от автомобил на пътя край Дъбница.Във връзка с инцидента в ареста са вече шестима души, но тепърва разследването ще установява обстоятелствата около смъртта на младата жена остават много въпроси. Известно е, че през злополучната нощ момичето се качва в автомобила на своя приятел, с когото тръгват по пътя, но по-късно решава да слезе от него и секунди след това е била блъсната от друга кола, която се е движела след тях. Дали е имало скандал в колата и побой над нея, каквато е неофициалната  информация, все още се изяснява.

Засега няма напрежение на територията на общината, дали ще се развият някакви ситуации ще видим, каза кметът на Гърмен Владимир Донков.

Донов не познава задържаните. По думите му „явно е имало битов скандал между момчето и момичето, тя е бягала по полета и е била върната в колата“.

Дали е била бита, дали е скочила, дали е бутната, никой не може да го каже, освен разследващите органи, каза Донков.

В шофьора и един от неговите спътници са били открити наркотици. Това може да увеличи тяхната присъда.

Много автомобили се появиха, все бързи и хубави, много хора работят в чужбина, но засега не сме имали подобни случаи, коментира Донков.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!