Горещи новини

Продава се Range Rover на кралица Елизабет II (видео)

-17:43-Razloginfo.com

Eдин екземпляр от третото поколение Range Rover с уникална история се предлага на търг. Създаден от отдела за специални превозни средства на Land Rover, този SUV е проектиран специално за кралица Елизабет II.Въпросният Range Rover е модифициран спрямо нормален екземпляр и това го прави още по-привлекателен за всички колекционери. Колко може да струва? Ще се разбере в деня на търга – 11 ноември.

Боядисан в цвят Epsom Green, Range Rover разполага с интериор Sand Hide със специфични капаци на предните и задните седалки. Оборудван е и с предпазител за кучета, който разделя купето и багажника с клетка. Всъдеходът има и модифицирана предна решетка с допълнителни светлини.

Колата е регистрирана за първи път през 2004 г. във Великобритания. Превозното средство има пълна история на поддръжката. Наскоро е било обслужено и одометърът показва 110 000 мили (177 000 км).

През годините са правени опити да се провери произходът на автомобила, но Iconic Auctioneers (платформата, на която се продава автомобилът) има видео на Нейно Величество зад волана на Land Rover. Този SUV има и същият регистрационен номер BN04 EPU като Range Rover, действително управляван от кралицата.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!