Горещи новини

Проблемите за новия iPhone започнаха

| 20:30

Снимки: X
Както вероятно вече знаете, новият iPhone 15 дебютира през изминалата седмица и една от основните разлики при Pro и Pro Max вариантите бе използването на титаниеви рамки. Според Apple те трябва да са по-здрави и по-леки, но се оказва, че имат един съществен проблем, който се появи само няколко дни след премиерата на смартфоните.Журналисти, които са имали допир до устройството показват снимки на рамката на смартфона, която изглежда все едно е преживяла години на употреба. Това е най-видимо при двата по-тъмни цвята – черен и син.

Проблемите за новия iPhone започнаха - 2
За момента от Apple не са дали официален коментар и не е ясно дали това износване на рамката на пръв поглед е нещо сериозно или просто допирът с кожата образува покритие, което след това лесно се премахва. Според някои, това е естествена реакция на титана с кожата, която образува покритие върху лайсните и не се премахва толкова лесно. Дали това е така, предстои да разберем.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!