Горещи новини

Приятел на Брад Пит: Разочароващо е как го изкарват лош човек

-10:24-Razloginfo.com

Въпреки че за момента Брад Пит предпочита да запази мълчание по отношение на стар пост на сина му Пакс, който се появи преди ден в медиите и в който момчето го определя като “за*ник” и “ужасен човек”, близки на актьора побързаха публично да го защитят от поредните нападки.“Брад изпитва огромно уважение към всички свои деца и е депресиращо как такива стари неща излизат отново на бял свят. Разочароващо е и да гледаш отстрани как Брад бива представен като “лош човек”, което е далече от истината”, споделя приятел на актьора.

По думите му Пит предпочита да не налива допълнително масло в огъня и затова “запазва достойно мълчание” по въпроса с публикацията.

Припомняме, че само преди ден в медиите се разпространи стар пост на сина му Пакс, който момчето е публикувало през 2020 г. В него тийнейджърът напада именития си баща за това, че е превърнал живота на семейството в ад и истината за това какъв е той в действителност един ден ще излезе наяве.

След раздялата на Брад и Анджелина през 2016 г., шестте деца на звездната двойка останаха да живеят с майка си.

Източник: paragraph21.com

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!