Горещи новини

Присъдиха на Спас Бащенски званието „Почетен гражданин на Благоевград”

| 10:18

С пълно единодушие и ръкопляскания общинските съветници в Благоевград присъдиха званието „Почетен гражданин на Благоевград”. То е за Спас Бащенски и Кирил Войнов по случай 35 г. от посрещането на Дипломатическия корпус . Предложението е на екскмета Лазар Причкапов заради изпълнението на строителната програма за обновлението на Благоевград.Той предлага да станат почетни граждани бившият генерален директор на СМК Спас Бащенски и посмъртно бившият директор на НХГ „Св.св. Кирил и Методий“ Кирил Войнов. Според Причкапов се мотивира, че Спас Бащенски и Кирил Войнов Михайлов двамата имат своето уникално място в процесите на обновление на Благоевград и цялата им професионална биография е посветена на това.

Спас Бащенски благодари на съветниците и на над 7 000 архитекти, строители, работници за усилията, които вложили сърце и душа за развитието на Благоевград.

Източник: agencia.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!