Горещи новини

Призови места, за ученици от СУ „Бр. Каназиреви“, в състезанието по Речеви умения на английски език

-16:14-Razloginfo.com
За поредна година възпитаниците на Разложката гимназия „Братя Петър и Иван Каназиреви“ заеха призови места в състезанието по Речеви умения на английски език, провело се на 17.10.2020г в гр.Благоевград. Тази година темата бе по цитата на Алберт Айнщайн. „Логиката ще те отведе от точка А до точка Б. Въображението ще те отведе навсякъде.”
На провелия се общински кръг Яница Иванова от 8б, Кристина Димитрова от 8 в, Райна Петрова от 9а, Атанас Манушкин от 11в, Кати Кондева, Ива Панкова, Катерина Анастасова и Жулиен Васков от 10а впечатлиха петчленното жури от преподаватели със завидни умения в представянето на презентациите си на английски език.С почти максимален брой точки за областен кръг се класираха Яница и Атанас. Като участник от първа възрастова група, Яница бе е класирана на трето място с почти 100 т. и най-висок резултат на ученик от гр.Разлог.
Нека пожелаем успех и все повече участници следващата година!
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!