Горещи новини

Прецедент: Над три часа Фейсбук и подопечните му приложения са неактивни

-21:43-Razloginfo.com

Най-голямата социална мрежа Фейсбук е недостъпна повече от три часа. Подобен срив до сега не е имало и потребителите от цял свят се са силно притеснени. Припомняме, че освен Фейсбук в момента недостъпни са и другите приложения който влизат под шапката на социалната мрежа – Инстаграм и WhatsApp и Месинджър.

При отварянето на фейсбук на смартфон в „Нюзфийда” се зареждат само стари публикации от преди няколко часа. „Няма достъп до този сайт“ е съобщението, което излиза при всеки опит да бъде достигната мрежата през лаптоп или настолен компютър.

Сривът е глобален, като мрежите не са достъпни в цял свят. Това от своя страна води и до претоварването на сървърите на Twitter, Вайбър и Телеграм.

За момента все още не е ясно колко време социалните мрежи ще бъдат недостъпни и дали няма да бъде засегната информацията на потребителите.

От компанията обявиха чрез профила си в Twitter, че работят за връщането на мрежите възможно най-скоро. Поднасяме нашите извинения”, написа в Twitter Анди Стоун от комуникационния отдел на Facebook.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

2 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!