Горещи новини

Престижна награда за осмокласник от СУ „Бр. Каназиреви“

-14:06-Razloginfo.com
Борислав Джолев от 8б клас на Средно училище „Братя Каназиреви“ е победител в XIX Национален конкурс „Бог е любов“.
Ученикът, който се обучава в профил „Софтуерни и хардуерни науки“, бе класиран на първо място в категория ПОЕЗИЯ на финалния етап при подбора на допуснатите до последния етап от провеждането на конкурса. До престижното първо място той стигна, след като успешно премина училищния и областния кръг на надпреварата.



Повече от 20 ученици от училището, голяма част от които членове на функциониращия клуб „Религия“ с ръководител госпожа М. Кандева, се включиха в конкурса с картини, есета и поетични творби.
След подбора на областната комисия право на участие във втория етап на конкурса получи Б. Джолев, който участва със стихотворение, написано в акростих и вдъхновено от изучаването на Библията в часовете по литература.
В своята възрастова група (7.-8. клас) Борислав Джолев дели първо място в раздел ПОЕЗИЯ със своя връстничка от София.
Лично директорът на училището госпожа Мариана Попадийна връчи на ученика грамота и материални награди, осигурени от МОН и РУО – Благоевград, и пожела на победителя много здраве и бъдещи успехи в училище и извън него.
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!