Горещи новини

Прерязаха лентата на чисто новото читалище в Белица

-14:57-Razloginfo.com

В него се подобряват качеството на туристическите услуги чрез обучение на туристически водачи, повишаване знанията в управлението на културното наследство и развитото туристическо предложение, развитата уеб платформа за археологически и културен туризъм, възстановения археологически обект ИСАР в Щип, популяризираното природно и културно-историческо наследство, модернизираното и оборудваното читалище „Георги Тодоров 1885“ в Белица.Пред всички присъстващи градоначалниците на Белица и Щип си стиснаха ръцете и си обещаха нови партньорски проекти при стартиране на новия програмен период. Кметът на община Белица Радослав Ревански, Градоначалникът на община Щип д-р Сашко Николов, Градоначалникът на община Кочани Николчо Илиев прерязаха лентата на обновеното читалище в Белица.

С химна на Република България, на Република Северна Македония, на Европейския съюз и рязане на лентата на обновеното читалище в Белица по най-тържествен начин приключи трансграничния проект „Културен мост през вековете“.

По време на промоционалното събитие гостите и гражданите на Белица разгледаха обновената вътрешна част на сградата на читалището, а чрез 3D видео картиране бяха представени на видео стена крепостта „Исар” и рекламния филм „Докоснете духът на Белица“.

Източник: agencia.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!