Горещи новини

Преподавателите на „СУ. Бр. Каназиреви“ посетиха свои колеги в Сандански

-16:12-Razloginfo.com
На 03.10.2020 година учителският колектив на СУ „Братя Петър и Иван Каназиреви“ осъществи запланувана среща със Земеделската професионална гимназия „Климент Арк. Тимирязев“, град Сандански, за задълбочаване на междуинституционалните взаимоотношения.
Материалната база впечатли всички. Учебните дисциплини се провеждат чрез кабинетна система, като се вземат строги мерки за безопасност. Различното цветово оформление на стаите породиха положително настроение. Иновативните технологии заинтригуваха всички. Напредничавото мислене на учителския колектив на Земеделската гимназия е добър пример за учителската гилдия.
Осъществи се обучение на тема „Усвояване на психологически модели на поведение за управление на сложни, критични и екстрени ситуации в учебна среда“. Лекторът Клара Милошева умело презентира теоретичните аспекти на темата. Участващите педагогически специалисти ще получат удостоверения с присъден 1 кредит.Посещението завърши с тържествена вечеря в ресторанта на хотела и интересна музикална програма. Директорът Емил Терзийски лично поздрави учителския колектив на СУ ,,Братя Петър и Иван Каназиреви“.
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!