Горещи новини

Президентът прие да е патрон на „Пирин пее“

| 15:24

ХVI събор на народното творчество – „Пирин пее“ 2022 г. ще премине под патронажа на президента на Република България Румен Радев. На 30 и 31 юли 2022 г. в местността „Предел“ ще се проведе съборът.За успешното преминаване на това единствено по рода си събитие в областта имаше работна среща на Оперативното бюро.

Областният управител Валери Сарандев, заместник – областният управител Анита Коцелова, съвместно с Врид кмета на Община Разлог – Венцислав Гърменов и представители на институциите на територията на областта обсъдиха последователността от действия на всяка институция и конкретните изисквания за запазване живота и здравето на участниците и гостите на събора.

Ще бъдат съставени комисии за подготовка на маршрути, подсигуряване на временни водоизточници, електрозахранване, подготовка на сцени, терени за паркиране, информационни центрове и др.

Източник: agencia.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!