Горещи новини
Третокласници, от ОУ “Н. Парапунов“, предлагаха варианти за чисто училище, град, околна среда и планетаОтличиха за проявено творческо въображение ученици от ОУ “Н. Парапунов“ – Разлог в конкурса „Магията на Кукеровден”В СУ „Братя Каназиреви“, в Деня на Земята, призоваха да опазим нашата планетаОтговорността към служители, партньори, консуматори и общността е в основата на Доклада за устойчиво развитие на Загорка за 2020Откраднаха незаключен „Сеат“ в РазлогС шарени яйца и великденски зайчета Великден дойде предварително в РПГ „Никола Стойчев“Осмокласници, от РПГ „Никола Стойчев“, призоваха за грижа към околната среда в Деня на ЗемятаЗаловиха 19-годишен от Добринище, седнал зад волана след употреба на наркотични веществаУченичка, от ОУ ,,Никола Парапунов“ – шеста на Националното състезание „Ключът на музиката“„Мастър шеф” „стъпи“ в НУ “Св. Св. Кирил и Методий“ – Разлог

Президентът връчи пагоните на двама нови генерали

Двама нови генерали бяха удостоени със звание бригаден генерал и получиха днес пагоните си от президента Румен Радев.

Полковник Станимир Христов от днес е генерал. Той е определен за директор на Дирекция „Операции и подготовка“в Министерството на отбраната. Полк. Стоян Шопов, командир на Втора механизирана бригада, също получи пагоните на бригаден генерал.

Генерал Христов е бил командир на различни длъжности и нива на командване и има експертиза от Корпуса на НАТО за бързо реагиране в Турция.
Назначаването на генерал Шопов начело на бригадата пък бе определено от президента като „напълно заслужен и логичен етап от неговото професионално развитие и богатия опит, натрупан на тактическо и оперативно ниво, както и с участия в операцията на НАТО в Афганистан“.

Източник: E79 News

Последвайте ни:
Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
error: Content is protected !!