Горещи новини

Президентската институция ще подкрепи 20-oто издание на инициативата „Мениджър за един ден”

| 10:50

Президентската институция е сред домакините на 20-oто юбилейно издание на инициативата „Мениджър за един ден“, което тази година се провежда под мотото „Силата на един екип“.Държавният глава Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще отворят кабинетите си за ден, за да приемат двама млади хора, които имат желание да се запознаят със задълженията им и да предложат своите идеи за бъдещето на България. Всички, които имат интерес да споделят своята визия за страната, могат да кандидатстват и да „влязат в обувките“ на президент или вицепрезидент, като се регистрират в сайта на „Мениджър за един ден“.

Президентът Румен Радев записа специално видеопослание, с което покани всички младежи да споделят своите идеи за бъдещето на страната и да седнат в неговия стол, дори за ден, като бъдат част от екипа му по време на „Мениджър за един ден“ 2022.

Видео:

Вратите на Президенството на Република България ще бъдат отворени за двамата избрани младежи на 10 май.

Инициативата за кариерно ориентиране „Мениджър за един ден“ е организирана от JA България и е достъпна за младежи, ученици и студенти от цялата страна.

На уебсайта на инициативата могат да бъдат намерени всички отворени позиции за „Мениджър за един ден 2022“ , както и допълнителна информация за юбилейното издание.

Поради голям интерес от страна на компании и институции, записването за домакини е удължено до 9 април, а за участниците – до 21 април.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!