Горещи новини

Представени са първите в света дънки с въздушни възглавници

-10:43-Razloginfo.com

Производителят Mo’cycle обещава, че дънките с въздушна възглавница са толкова удобни, колкото обикновен чифт панталони. В същото време те са изработени от водоотблъскваща, дишаща и устойчива на протриване материя.Mo’cycle добавя, че нейните надуваеми панталони са направени от материал, който е по-здрав и по-лек от стомана. Нарича се Armalith. Това е еднослойна тъкан, която е устойчива на протриване.

Водачите могат да използват надуваемите дънки на Mo’cycle, като ги свържат към мотоциклета си с механична лента. Според производителя, когато водачът падне, тази лента ще се откачи, което ще накара сменяем патрон с CO2 да надуе въздушната възглавница за милисекунди.

Въздушните възглавници са напълно невидими, докато не се задействат. Те се изпускат автоматично след инцидент. Колекцията Mo’cycle включва и жилетка с въздушна възглавница.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!