Горещи новини

Предозиране! Някакви в общината се изцепиха срещу искането за 25% скок на водата

| 21:32

Някакви, прекарващи ежедневието си в сградата на Община Разлог, не одобрявали исканото увеличение на водата от ВиК-Благоевград. Смятали, че повишаването на цената на водата с близо 25% следва да бъде отхвърлено от Общински съвет – Разлог.Айде, бе?! Сериозно?! Юруш на отделянето на Разлог в самостоятелно ВиК! Не е ли? А, не е, бе. Само се подиграваме с хората, искаме да не аресуваа. Кой се правеше на ударен с мокър парцал през есента на 2018г.? А, да, друг беше. Настоящият 12 години се изживяваше като кардинал Ришельо и стоя в сянка. Сега решил да награби хорската любов. Какъв катарзис! Не ставайте смешни и жалки! Или пък ставайте, това ви отива! Ясно е, че българинът харесва мошеници, мутри и крадци. Възхищава им се. Иска такива редовно да го мачкат и лъжат, както те намерят за добре. Но идва момент, в който търпението се изчерпва. Тогава…

На предстоящата редовна сесия в края на месец септември на Общински съвет – Разлог предстои да бъде гласувана инвестиционната програма на ВиК-Благоевград. Ако съветниците отхвърлят предложението и мотивите бъдат подкрепени от други общини в Югозапада, цените на водата следва да не бъдат променяни. При съгласие от друга страна и приемане с мнозинство предложението, цената на водата следва да бъде увеличена за регулаторния период 2022 г. – 2026 г.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!