Горещи новини

Пребиха жестоко олимпийски шампион, при опит да защити жена си

-10:56-Razloginfo.com

Олимпийският шампион по фигурно пързаляне Дмитрий Соловьов е бил жестоко пребит в Москва. Спортистът се намира в болница, а състоянието му се оценява като тежко, съобщават медиите в Русия.Соловьов и приятелката му – състезателката по кърлинг Анна Сидорова са били на караоке бар. Първи от заведението излезли Сидорова и друго от момичетата от компанията. Поискали огънче от стоящите отпред трима мъже. Те започнали да се държат дръзко с девойките.

На видеото от охранителните камери се вижда, че Соловьов излиза и се опитва да защити честта на дамите, като бута един от мъжете, след което те му се нахвърлят и той отнася доста ритници. Двама от нападателите са задържани, а Соловьов отведен в болница.

“Има сътресение на мозъка, тежки вътрешни увреждания, но е жив. Защитавал е жена си, това е истински мъж”, коментира легендата Татяна Навка.

“Трима срещу един им дава смелост. Настоявам за справедливо наказание”, добавя трикратната олимпийска шампионка Ирина Роднина.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!